PARTNERS

  • On november 10, 2016 ·
  • By ·
ww-logo-2016

Groenstudio Schone is lid van Vakgroep Wilde Weelde.
Vakgroep Wilde Weelde is een vakvereniging van bedrijven, verspreid door heel Nederland, die milieubewust werken vanuit een ecologische visie. Bestaande uit hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers en leveranciers van verantwoorde tuinmaterialen.

GrunnDak legt groene daken aan in Groningen en omstreken. Het idee is simpel: groen op het dak van uw huis, garage of uitbouw. Het is goed voor uw dak, het is goed voor Stad en Ommeland en zeker ook voor u. Bij het aanleggen van groene daken maakt Groenstudio Schone gebruik van de expertise van Grunndak.

Basic CMYK

De Econiers is een samenwerkingsverband tussen Liesbeth Stoker en Daan Schöne, gericht op projecten waarbij zowel sociale als groene vraagstukken spelen. En waarbij veel met de permacultuur methode wordt gewerkt. De Econiers onderhouden samen met vrijwilligers een demonstratie permacultuurtuin op Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst.

banner-980x120-e1457981471340

LocalWise helpt ideeën te realiseren voor lokale water-, sanitatie-, en energievoorzieningen: ontwerp, advies, cursussen, project begeleiding en verkoop van doe-het-zelf pakketten. In samenwerking met LocalWise legt Groenstudio Schone helofytenfilters, biomeilers, e.d. aan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren