TUIN ONDERHOUD

 • On januari 16, 2017 ·
 • By ·
TUIN ONDERHOUD

Een tuin is een levend systeem. Beplantingen groeien en ontwikkelen zich in de loop der jaren.
Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuin zal daarom af en toe wat bijgehouden moeten worden.

Het onderhouden van een tuin vereist kennis en kunde. Hoe weet u welke plant u wel en niet moet wieden? Wanneer moet een boom of struik ook al weer gesnoeid worden? En wat te doen met het snoeisel?

Ecologisch onderhoud
Groenstudio Schone houdt bij onderhoud ook rekening met de ecologie in uw tuin.
Overwinterende egels in bladerhopen beschermen, gefaseerd maaien voor de beschikbaarheid van bloemen voor bijen en vlinders, de vijver op het juiste tijdstip opschonen vanwege overwinterende kikkers, dit zijn voorbeelden om rekening mee te houden bij onderhoudswerkzaamheden.
Uiteraard gebruikt Groenstudio Schone geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

Groenstudio Schone biedt u de volgend diensten met betrekking tot onderhoud aan:

 • Onderhoud op maat.
  Voor een enkele onderhoudsbeurt. Een boom snoeien, een vijver opschonen, een heg bijhouden, een border ontdoen van onkruid, u zegt het maar. Wij helpen u graag. Ook voor eenmalige klussen.
 • Onderhoudsabonnement.
  Wilt u vaker, met enige regelmaat uw tuin, of gedeeltes daarvan onder handen laten nemen? Of gewoon helemaal geen omkijken meer hebben naar onderhoud? Groenstudio Schone biedt u voordelige onderhoudsabonnementen aan.
 • Onderhoudsplannen.
  Wilt u liever zelf, of gedeeltelijk zelf het onderhoud op u nemen? Groenstudio Schone kan voor u een onderhoudsplan maken, een soort handleiding voor het onderhoud van uw tuin. Wij bieden ook aan om u ter plekke te assisteren of adviseren mocht dat gewenst zijn.
 • Onderhoudsvriendelijke tuinen.
  Wellicht wilt u zo weinig mogelijk onderhoud aan uw tuin hebben. Misschien denkt u er zelfs aan de hele tuin te verharden? NIET DOEN! Wij helpen u graag een tuin of beplanting aan te leggen die zeer onderhoudsvriendelijk is. Met de juiste soortenkeuze bij de juiste bodem heeft u er zelfs minder werk aan dan aan een versteende tuin. En u doet de natuur er ook een plezier mee.

Bent u benieuwd naar wat de kosten voor u zijn? Vraag dan GRATIS een offerte aan (klik hier).